Simple Way to Prepare Favorite Sajttal töltött fasírtfánk

Sajttal töltött fasírtfánk. Egy finom Sajttal töltött fasírt ebédre vagy vacsorára? Sajttal töltött fasírt Receptek a Mindmegette.hu Recept gyűjteményében! A mi receptünk viszont az egyszerűség mellé kapott egy kis újítást: ízvilágát a chili teszi izgalmasabbá.

Simple Way to Prepare Favorite Sajttal töltött fasírtfánk Hozzávalók és az elkészítés részletes leírása. Kevés változtatással, sajttal töltve, pikánsan fűszerezve fejedelmi fogás lehet. Finom ropogósra sül, és belül sem lesz száraz.

Hey everyone, I hope you’re having an incredible day today. Today, I will show you a way to prepare a special dish, sajttal töltött fasírtfánk. It is one of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Sajttal töltött fasírtfánk is one of the most popular of recent trending foods on earth. It’s appreciated by millions daily. It is easy, it’s quick, it tastes delicious. They are nice and they look wonderful. Sajttal töltött fasírtfánk is something which I’ve loved my whole life.

Egy finom Sajttal töltött fasírt ebédre vagy vacsorára? Sajttal töltött fasírt Receptek a Mindmegette.hu Recept gyűjteményében! A mi receptünk viszont az egyszerűség mellé kapott egy kis újítást: ízvilágát a chili teszi izgalmasabbá.

To get started with this particular recipe, we must prepare a few components. You can have sajttal töltött fasírtfánk using 13 ingredients and 4 steps. Here is how you cook it.

The ingredients needed to make Sajttal töltött fasírtfánk:

 1. Prepare of krumpli.
 2. Take of darált hús.
 3. Get of finomliszt.
 4. Take of zsemlemorzsa.
 5. Get of tojás.
 6. Get of sütőpor.
 7. Make ready of chilipehely.
 8. Get of őrölt kömény.
 9. Make ready of só.
 10. Make ready of őrölt bors.
 11. Prepare of őrölt gyömbér.
 12. Prepare of fokhagyma granulátum.
 13. Take of sajt.

Nagy előnye, hogy hidegen ugyanolyan jó, mint melegen. Alig létezik tökéletesebb ebéd, mint egy jó sajttal-sonkával töltött karaj. Sőt, megmutatjuk a tökéletes házi sült burgonya titkát is. Ha egy gyors, vega vacsorát készítenél, és van is otthon néhány maradék sajtszelet, próbáld ki a töltött gombát.

Steps to make Sajttal töltött fasírtfánk:

 1. A krumplit megfőzzük, áttörjük. Hozzáadjuk a sajton kívül a fasírt többi hozzávalóját, alaposan összegyúrjuk..
 2. A kb. ujjnyi sajtszeletekből pogácsaszaggatóval köröket vágunk, egy kisebbel kiszúrjuk a közepét..
 3. A húsból nagyobb gombócot veszünk, a sajtkarikát rátesszük és bevonjuk a hússal, a középét ujjunkkal átbökjük. Zsemlemorzsába forgatjuk..
 4. Forró zsiradékban, közepes lángon, többször megfordítva kisütjük..

Akkor a legfinomabb, ha egy adag fűszervajas bagettet is készítesz mellé. Az élesztőt felfuttatjuk a cukros tejben. Egy nagyobb tálba szitáljuk a lisztet Tetejét tojással megkenjük, és reszelt sajttal megszórjuk. A tésztájába csupán abban tér el a klasszikus lángosétól, hogy reszelt sajt kerül bele, majd ezzel a tésztával. A paradicsomokat megtöltöm a petrezselyembe forgatott sajttal.

So that’s going to wrap this up with this exceptional food sajttal töltött fasírtfánk recipe. Thank you very much for reading. I’m sure you will make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don’t forget to bookmark this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Leave a Comment