Recipe of Speedy Vaníliás túrófánk

Vaníliás túrófánk. Egy finom Vaníliás túrófánk ebédre vagy vacsorára? A túrót kikeverjük a cukorral, vaníliás cukorral és a tojásokkal. A lisztbe belekeverjük a sütőport és hozzákeverjük a túróhoz.

Recipe of Speedy Vaníliás túrófánk Imádjuk a túrós édességeket és a fánkokat, így lehetetlen lenne, hogy ne rajongjunk a kettő egyvelegéért is. Túrófánk cukros, vaníliás tejföllel, és lekvárral – A fánk erdélyi recept! Ir kompatibilis túrófánk készült pénteken ebédre 🍩🍩.

it is me again, Dan, welcome to our recipe page. Today, I will show you a way to prepare a special dish, vaníliás túrófánk. It is one of my favorites food recipes. This time, I will make it a bit unique. This will be really delicious.

Vaníliás túrófánk is one of the most well liked of recent trending meals on earth. It’s appreciated by millions every day. It is easy, it is fast, it tastes yummy. Vaníliás túrófánk is something which I’ve loved my entire life. They are nice and they look fantastic.

Egy finom Vaníliás túrófánk ebédre vagy vacsorára? A túrót kikeverjük a cukorral, vaníliás cukorral és a tojásokkal. A lisztbe belekeverjük a sütőport és hozzákeverjük a túróhoz.

To begin with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can cook vaníliás túrófánk using 7 ingredients and 4 steps. Here is how you can achieve it.

The ingredients needed to make Vaníliás túrófánk:

 1. Prepare 250 dkg of túró.
 2. Make ready 15 dkg of liszt.
 3. Make ready 2 db of tojás.
 4. Get 2 csomag of vaníliás cukor.
 5. Make ready 5 dkg of cukor.
 6. Take 1 tk of sütőpor.
 7. Prepare of szükség szerint olaj a sütéshez.

Vaníliás eritrittel szórtam meg,és anyukám házi cm lekvárjával. Kategória: Főételek, Édes főételek, Fánkok, Hús nélkül, Főétkezések, Ebéd. Jelenleg itt vagy: Főoldal > Nagyi receptjei > Fánkok > Egyszerű túrófánk. Hozzáadjuk a cukrot, a vaníliás cukrot és a tojást, összekeverjük, majd a sütőporos liszttel összedolgozzuk.

Steps to make Vaníliás túrófánk:

 1. A túrót keverjük el a cukorral, a vaníliás cukorral és a tojásokkal..
 2. A liszthez adjuk hozzá a sütőport, és keverjük össze a túrós masszával..
 3. Vizes kézzel kis golyókat formálunk, és közepes lángon süssük ki, hogy belül is átsüljön. Konyhai papírtörőre szedjük ki. Tálaláskor házi baracklekvárral, nutellával, vagy csak simán porcukorral megszórjuk..
 4. Tipp: Ha nagyobb adagot készítünk, ebben az esetben ha bekevertük, tegyük hűtőbe, és mindig csak annyit süssünk ki, amennyi épp elfogy..

A Túrófánk recept egy a sok desszertjeink egyikéből. Hozzávalók: tejföl, tojás, cukor, liszt, mazsola, túró, só, sütőpor, vaníliás cukor, tejföl, tojás, cukor, liszt, mazsola. Könnyű és puha túrófánk recept akár farsangra, akár hétköznapra. A túrót tegyük egy tálba, majd villával kicsit nyomkodjuk össze, hogy ne maradjanak benne nagyobb darabok. vanília (“vanilla”) +‎ -s (adjective-forming suffix). Rhymes: -aːʃ. vaníliás (comparative vaníliásabb, superlative legvaníliásabb). vanilla (containing or prepared with vanilla). vaníliás cukor. vaníliás in Bárczi.

So that is going to wrap this up with this exceptional food vaníliás túrófánk recipe. Thanks so much for your time. I’m confident that you will make this at home. There’s gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Leave a Comment