Recipe of Speedy Ekler fánk tejszínes-pudingos krémmel töltve

Ekler fánk tejszínes-pudingos krémmel töltve. Ekler fánk túrókrémmel töltve Receptek a Mindmegette.hu Recept gyűjteményében! Pudingos fánk – a farsangi fánk felturbózása az igazi ínyenceknek! Az egyik legjobban variálható fánk, itt csak a fantázia szab határt.

Recipe of Speedy Ekler fánk tejszínes-pudingos krémmel töltve Kipróbált Ekler fánk recept a Süss Velem Receptek Ha a tej felmelegedett folyamatos kevergetés mellet beleöntjük a pudingos keveréket és sűrűre főzzük, majd A fánkokat egy recés késsel félbevágjuk és megtöltjük őket, először a pudingos krémmel majd erre. A pudingos szelet tejfölös-tejszínhabos krémmel bizony ünnepek alkalmával is vígan megállja a helyét. Egyrészt nagyon finom, másrészt pedig Imádom, ahogy a puding „belesüllyed” a tésztába, ezzel csodás kontúrt adva a kész süteménynek.

Hey everyone, I hope you’re having an incredible day today. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, ekler fánk tejszínes-pudingos krémmel töltve. It is one of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a little bit tasty. This will be really delicious.

Ekler fánk túrókrémmel töltve Receptek a Mindmegette.hu Recept gyűjteményében! Pudingos fánk – a farsangi fánk felturbózása az igazi ínyenceknek! Az egyik legjobban variálható fánk, itt csak a fantázia szab határt.

Ekler fánk tejszínes-pudingos krémmel töltve is one of the most favored of recent trending meals on earth. It is appreciated by millions daily. It is easy, it’s fast, it tastes yummy. Ekler fánk tejszínes-pudingos krémmel töltve is something which I have loved my whole life. They are fine and they look wonderful.

To begin with this particular recipe, we must first prepare a few ingredients. You can cook ekler fánk tejszínes-pudingos krémmel töltve using 17 ingredients and 5 steps. Here is how you can achieve it.

The ingredients needed to make Ekler fánk tejszínes-pudingos krémmel töltve:

 1. Make ready of Tészta:.
 2. Get 20 dkg of liszt.
 3. Prepare 10 dkg of sertészsír.
 4. Prepare 2 dl of forró víz.
 5. Prepare 5 of egész tojás (M).
 6. Take of csipetnyi só.
 7. Make ready of Krém:.
 8. Take 60 gramm of vaníliás pudingpor (főzős).
 9. Take 6 dl of tej.
 10. Prepare 4 ek of kristálycukor.
 11. Get 10 dkg of RAMA margarin.
 12. Take 2 dl of habtejszín.
 13. Make ready 10 gramm of habfixáló.
 14. Take 10 gramm of vaníliás cukor.
 15. Prepare of Tetejére:.
 16. Prepare 5 dkg of étcsokoládé.
 17. Get 1 ek of olaj.

Mexikói sült oldalas hercegnőburgonyával. Áfonyás köles torta. A habroló tejszínes, vaníliás krémmel töltve igazán kényeztető desszert. Akkor is elkészítheted, ha nincs rolóformád. Bármilyen keményebb papírgurigát betekerhetsz alufóliával, és mehet arra a tészta.

Steps to make Ekler fánk tejszínes-pudingos krémmel töltve:

 1. Egy kb. 2 l-es edénybe a vizet felforraljuk, beletesszük a zsírt, ha gyöngyözik akkor adjuk hozzá a lisztet a tűzön addig keverjük, amíg a tészta az edényfalától elválik, ez pár perc. A tűzről levéve langyosra hűtjük, egyenként hozzákeverjük a tojásokat..
 2. Egy gáz tepsit sütőpapírral kibélelünk, A masszát habzsákba töltjük és 10 cm. hosszúságú csíkokat formázunk kb. 6 cm távolságra, majd előmelegített sütőben 30-35 perc alatt készre sütjük. 15-20 percig a sütőt nem nyitogatjuk, mivel a fánkok abban az esetben összeesnek. Ha megsült hagyjuk hűlni a fánkokat, majd éles késsel félbevágjuk a közepét kiszedjük..
 3. A krémhez a pudingokat a száraz hozzávalókkal összekeverjük, apránként hozzáadjuk a tejet, alacsony hőfokon sűrű krémmé főzzük. Még melegen beledolgozzuk a margarint és lehűtjük. A tejszínt egy habfixálóval kemény habbá verjük a hideg pudingos krémhez 2-3 evőkanálnyit hozzákeverünk, így lazább krémet kapunk..
 4. A krémet habzsákba rakjuk először a vaníliás krémmel,majd a tejszínhabbal töltjük a fánkokat..
 5. A csokoládét az olajjal vízgőz felett felolvasztjuk, a fánkok levágott tetejét belemártjuk és a megtöltött fánkok tetejére helyezzük..

Meggyes pudingos álom – Kipróbált, ismert, könnyen elkészíthető finomságok receptjeit gyüjtöttem össze. Azt hiszem nagy sikere lett, mindenkinek nagyon ízlett. Sorban próbálom a különböző recepteket, nem ez lesz az első helyezett. A családnak eddig finomabb a tojássárgás főzött krémmel. De még variálok tovább, mondjuk a kiindulás azoknál is a sárgás főzött krém lesz.

So that’s going to wrap this up for this special food ekler fánk tejszínes-pudingos krémmel töltve recipe. Thanks so much for reading. I’m confident that you can make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don’t forget to bookmark this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

Leave a Comment