Steps to Make Homemade Kókuszos almafánk

Kókuszos almafánk. Egy finom Kókuszos-áfonyás torta ebédre vagy vacsorára? Kókuszos-áfonyás torta Receptek a Mindmegette.hu Recept gyűjteményében! Hozzávalók és az elkészítés részletes leírása.

Steps to Make Homemade Kókuszos almafánk Kókuszkocka, kókuszgolyó, emeletes brownie, és kókuszos-gyümölcsös csodák. Almafánk elkészítése: Az almát meghámozzuk és megreszeljük. A levét gyengén kinyomkodjuk, ezután hozzáadjuk a tojásokat, a lisztben elkevert sütőport és cukrot.

Hey everyone, I hope you’re having an incredible day today. Today, we’re going to make a distinctive dish, kókuszos almafánk. It is one of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Kókuszos almafánk is one of the most popular of recent trending foods in the world. It’s simple, it’s quick, it tastes delicious. It is appreciated by millions daily. They are fine and they look fantastic. Kókuszos almafánk is something which I’ve loved my entire life.

Egy finom Kókuszos-áfonyás torta ebédre vagy vacsorára? Kókuszos-áfonyás torta Receptek a Mindmegette.hu Recept gyűjteményében! Hozzávalók és az elkészítés részletes leírása.

To begin with this particular recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can cook kókuszos almafánk using 5 ingredients and 5 steps. Here is how you cook that.

The ingredients needed to make Kókuszos almafánk:

  1. Make ready 20 dkg of alma.
  2. Take 2 ek of édes rizsliszt.
  3. Prepare 5 dkg of kókuszreszelék.
  4. Make ready of vaj a sütéshez.
  5. Prepare of cukros fahéj a szóráshoz.

A recept hozzávalói és elkészítése részletes leírással és fotóval. Hogyan készül a Almafánk? Írd meg nekünk Te! Te már elkészítetted, vagy most készülsz elkészíteni ezt a. Az Almás-kókuszos elkészítési módja: A margarint és a cukrot habosra keverjük, majd egyenként hozzájuk adjuk a tojásokat.

Steps to make Kókuszos almafánk:

  1. Az almát lereszelem és kézzel összekeverem a rizsliszttel és a kókuszreszelékkel. Ha az alma savanykás lenne, édesítsük ízlésünk szerint..
  2. A sütő minden egyes mélyedésébe beleteszek egy kevés vajat és közepes hőmérsékleten felmelegítem..
  3. Ha a vaj már gyöngyözik, az almás keveréket elosztom a mélyedésekben..
  4. Hurkapálcával megforgatva minden oldalát szép pirosra megsütöm..
  5. Még melegen megszórom fahéjas porcukorral, jó étvágyat kívánok!!! Nagyon finom….

Felváltva a masszához keverjük a sütőporral és a kókuszreszelékkel. Almafánk elkészítése: Az almát megtisztítjuk, eltávolítjuk a magházat, és lereszeljük. A liszthez keverjük hozzá a sütőport, a lereszelt almát, a cukrot, a tojást és az egészet jól keverjük össze. A kókusz a sütemények kedvelt hozzávalója, de azt talán kevesen tudják, hogy számtalan jótékony hatással is bír. Remek kalciumforrás, de méregtelenítésre, az emésztés.

So that is going to wrap this up with this special food kókuszos almafánk recipe. Thanks so much for reading. I’m sure that you will make this at home. There’s gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don’t forget to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

Leave a Comment