Recipe of Favorite Csokis fánk

Csokis fánk. Csokis fánk a köbön. mr csokis fánk legyen meg a pénz offical video klip. csokis fánk témában cikket keresel? Diétás és tejfölös lett a csokis fánk, ilyen finomat még nem ettél! A diéta alatt eddig csak ábrándozva gondolhattunk a csokis fánkra.

Recipe of Favorite Csokis fánk Nem bánod meg, ha mind kipróbálod. Jelenleg itt vagy: Főoldal > Nagyi receptjei > Fánkok > Pudingos csokis fánk. Pudingos csokis fánk recept. Последние твиты от csokis (@csokis).

it’s Brad, welcome to our recipe page. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, csokis fánk. One of my favorites. For mine, I will make it a bit unique. This will be really delicious.

Csokis fánk a köbön. mr csokis fánk legyen meg a pénz offical video klip. csokis fánk témában cikket keresel? Diétás és tejfölös lett a csokis fánk, ilyen finomat még nem ettél! A diéta alatt eddig csak ábrándozva gondolhattunk a csokis fánkra.

Csokis fánk is one of the most well liked of current trending meals in the world. It is easy, it is fast, it tastes yummy. It’s appreciated by millions every day. They’re nice and they look wonderful. Csokis fánk is something which I’ve loved my entire life.

To get started with this recipe, we must first prepare a few components. You can cook csokis fánk using 10 ingredients and 6 steps. Here is how you can achieve that.

The ingredients needed to make Csokis fánk:

 1. Take 50 dkg of liszt.
 2. Get 2,5 dkg of élesztő.
 3. Take ízlés szerint of pici só.
 4. Prepare 3 dl of tej.
 5. Make ready 4 ek of cukor.
 6. Get 10 g of vaníliás cukor.
 7. Prepare 1 db of tojássárgája.
 8. Make ready 7 dkg of margarin.
 9. Make ready 1 tábla of étcsokoládé.
 10. Get 3 ek of étolaj.

They don't do it very often. standing on the bridge. @csokis. A látványnak sem utolsó Ekler-fánk minél krémesebb, annál finomabb. A tetejére kerülő csoki már tényleg csak ráadás. Az égetett tésztát sem ördöngösség elkészíteni.

Instructions to make Csokis fánk:

 1. Az élesztőt felfuttatjuk a langyos tejben 1 ek cukorral..
 2. A liszthez adjuk a sót, a maradék cukrot, a vaníliás cukrot, a felfutott élesztőt, a szobahőmérsékletű margarint és a tojássárgáját.
 3. Alaposan kidagasztjuk. Meleg helyen kb. 1 óra alatt a duplájára kelesztjük..
 4. Lisztezett felületen 1, 5 cm vastagra nyújtjuk. Egy közepes méretű, lisztezett pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. A korongok közepébe hüvelykujjal lyukat nyomunk úgy, hogy a tészta ne szakadjon át. Egy magasabb falú edényben felforrósítjuk az olajat. Addig is kel még a tészta. Közepes lángon, többször megforgatva karamellbarnára sütjük mindkét oldalukat. Vigyázzunk, mert hamar sül. Konyhai papírtörlőn hagyjuk a felesleges olajat lecsöpögni..
 5. Kicsit kihűl ráöntünk felolvasztott csokoládét..
 6. Jó étvágyat! :).

Csak arra ügyelj, hogy neked is. Gyors fánk – Kedvenc fánk receptem- ezzel a recepttel soha nem okozol csalódást! Mindenki kedvence, mindig sikeres a csokis desszert. Fánk Segitség fánk sütéshez Érdekesség Legfrissebb hírek Receptek Farsangi fánk Fánk félék Fánk más néven. Itt ugyanis most minden lesz, ami cukros, amiben össze-vissza folyik és olvad a csoki és amit ti mind nagyon meg fogtok kívánni.

So that’s going to wrap this up for this special food csokis fánk recipe. Thanks so much for your time. I am sure you will make this at home. There’s gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

Leave a Comment