Simple Way to Make Homemade Kókuszos almafánk

Kókuszos almafánk. Egy finom Kókuszos-áfonyás torta ebédre vagy vacsorára? Kókuszos-áfonyás torta Receptek a Mindmegette.hu Recept gyűjteményében! Hozzávalók és az elkészítés részletes leírása.

Simple Way to Make Homemade Kókuszos almafánk Kókuszkocka, kókuszgolyó, emeletes brownie, és kókuszos-gyümölcsös csodák. Almafánk elkészítése: Az almát meghámozzuk és megreszeljük. A levét gyengén kinyomkodjuk, ezután hozzáadjuk a tojásokat, a lisztben elkevert sütőport és cukrot.

it is Louise, welcome to my recipe site. Today, I will show you a way to make a special dish, kókuszos almafánk. One of my favorites food recipes. This time, I’m gonna make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Kókuszos almafánk is one of the most well liked of recent trending meals in the world. It is appreciated by millions every day. It’s simple, it is fast, it tastes delicious. They are fine and they look fantastic. Kókuszos almafánk is something which I have loved my entire life.

Egy finom Kókuszos-áfonyás torta ebédre vagy vacsorára? Kókuszos-áfonyás torta Receptek a Mindmegette.hu Recept gyűjteményében! Hozzávalók és az elkészítés részletes leírása.

To begin with this particular recipe, we must prepare a few ingredients. You can cook kókuszos almafánk using 5 ingredients and 5 steps. Here is how you can achieve it.

The ingredients needed to make Kókuszos almafánk:

  1. Prepare 20 dkg of alma.
  2. Take 2 ek of édes rizsliszt.
  3. Take 5 dkg of kókuszreszelék.
  4. Take of vaj a sütéshez.
  5. Make ready of cukros fahéj a szóráshoz.

A recept hozzávalói és elkészítése részletes leírással és fotóval. Hogyan készül a Almafánk? Írd meg nekünk Te! Te már elkészítetted, vagy most készülsz elkészíteni ezt a. Az Almás-kókuszos elkészítési módja: A margarint és a cukrot habosra keverjük, majd egyenként hozzájuk adjuk a tojásokat.

Instructions to make Kókuszos almafánk:

  1. Az almát lereszelem és kézzel összekeverem a rizsliszttel és a kókuszreszelékkel. Ha az alma savanykás lenne, édesítsük ízlésünk szerint..
  2. A sütő minden egyes mélyedésébe beleteszek egy kevés vajat és közepes hőmérsékleten felmelegítem..
  3. Ha a vaj már gyöngyözik, az almás keveréket elosztom a mélyedésekben..
  4. Hurkapálcával megforgatva minden oldalát szép pirosra megsütöm..
  5. Még melegen megszórom fahéjas porcukorral, jó étvágyat kívánok!!! Nagyon finom….

Felváltva a masszához keverjük a sütőporral és a kókuszreszelékkel. Almafánk elkészítése: Az almát megtisztítjuk, eltávolítjuk a magházat, és lereszeljük. A liszthez keverjük hozzá a sütőport, a lereszelt almát, a cukrot, a tojást és az egészet jól keverjük össze. A kókusz a sütemények kedvelt hozzávalója, de azt talán kevesen tudják, hogy számtalan jótékony hatással is bír. Remek kalciumforrás, de méregtelenítésre, az emésztés.

So that’s going to wrap it up with this special food kókuszos almafánk recipe. Thanks so much for reading. I’m sure that you will make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Don’t forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Leave a Comment