How to Make Favorite Amerikai csokis fánk

Amerikai csokis fánk. Egy finom Amerikai csokis keksz ebédre vagy vacsorára? Amerikai csokis keksz Receptek a Mindmegette.hu Recept gyűjteményében! Gyors fánk – Kedvenc fánk receptem- ezzel a recepttel soha nem okozol csalódást!

How to Make Favorite Amerikai csokis fánk Múlt hónapban felkért Szép Csilla, hogy vendég bloggergedjek a. Újból egy fánkkal jövök, most kicsit Amerikába kalandozunk el, ha nem bánjátok :-)! Amerikai csokis keksz A teljes recept itt található: receptvideok.hu/recipe/amerikai-csokis-keksz/. A csokis fánk kalória értéke nem kevés, hiszen ez nem egy fogyókúrás étel.

Hey everyone, First thing that you need to learn is what the different terminology you will find in recipes actually means. There are many new and at times foreign sounding terms that you will see in recipes that are common. These terms may mean the difference in recipe success or failure. You need to find a way to locate a good section in virtually any inclusive cookbook that explains different definitions for unknown speech. If you aren’t entirely sure what’s meant with”folding into the eggs” it really is in your best interests to check it up. Today, I’m gonna show you how to prepare a special dish, amerikai csokis fánk. It is one of my favorites. For mine, I am going to make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Egy finom Amerikai csokis keksz ebédre vagy vacsorára? Amerikai csokis keksz Receptek a Mindmegette.hu Recept gyűjteményében! Gyors fánk – Kedvenc fánk receptem- ezzel a recepttel soha nem okozol csalódást!

Amerikai csokis fánk is one of the most favored of recent trending foods on earth. It is simple, it’s quick, it tastes delicious. It’s appreciated by millions daily. They are fine and they look fantastic. Amerikai csokis fánk is something that I’ve loved my entire life.

To get started with this particular recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can have amerikai csokis fánk using 14 ingredients and 5 steps. Here is how you can achieve it.

The ingredients needed to make Amerikai csokis fánk:

 1. Get of a tésztához:.
 2. Prepare 500 g of liszt.
 3. Make ready 2 of tojás.
 4. Make ready csipet of só.
 5. Get 120 g of vaj vagy margarin.
 6. Make ready 2 marék of cukor.
 7. Prepare 1 of vaníliás cukor.
 8. Make ready 1 csomag of instant élesztő.
 9. Make ready 2,5 dl of tej.
 10. Take of a bevonathoz:.
 11. Prepare 100 g of ét csoki.
 12. Make ready 50 of vaj.
 13. Prepare 1 kávéskanál of olaj.
 14. Get of színes tortadara.

A fánk népszerű édesség nem csak farsangi időszakban. Bár akkor kifejezetten megnő a kereslet iránta. Pelencezi Petra fehérjés, sütőben sült fánkot készített és ezt írta Olah Zsuzsanna “csigafánkot” készített Szafi Free amerikai fánk lisztből az alábbi módon: „A. Kipróbált Amerikai csokis keksz recept a Süss Velem Receptek gyűjteményében!

Steps to make Amerikai csokis fánk:

 1. A tejet meglangyosítjuk a cukorral,majd beleszórjuk az élesztőt hagyjuk,hogy felfusson..
 2. Én most dagasztó géppel készítettem a dagasztó tálba szitáltam a lisztet elkevertem benne a sót,bele ütöttem a két tojást. Hozzá öntöttem az élesztős tejet és a langyosra melegített vajat,és a vaníliás cukrot. Ha össze áll a tészta akkor ellenőrzőm milyen lett a tészta állaga ha megfelel akkor kiveszem a dagasztó tálból és lisztezett deszkán átgyúrom..
 3. Egy tálba teszem a tetejét meghintem liszttel és konyharuhával letakarom kb egy órát kelesztem. Majd kiborítom a lisztezett gyúró deszkára 1 cm vastagra kinyújtom és egy 8 cm átmérőjű pogácsa szaggatóval kiszaggatom. A legkisebb pogácsa szaggatóval kiszúrom a közepét. Konyharuhával letakarom 15 percig újra kelesztem..
 4. Ha az olaj felmelegedett kellő hőmérsékletre akkor kisütjük a fánkokat, és kiszúrt közepét is. Papírtörlőre kiszedjük. A sütésnél arra vigyázzunk,hogy az olaj ne legyen túl forró mert akkor hirtelen sül a fánk és a közepe nyers marad..
 5. Egy mély edényt félig megtöltünk vízzel feltesszük a tűzre majd belerakunk egy olyan tálat amíg nem ér bele a vízbe beletördeljük az ét csokit,belerakjuk a vajat és az olajat. Vízgőzfelet megolvasztjuk a csokit és egyenként bele mártjuk a fánkokat a tetejüket megszórjuk színes torta darával..

Ez az amerikai csokis keksz a család egyik kedvenc sütije, mert nagyon jó csokis, ropogós és isteni finom. Видео Amerikai csokis keksz канала Katka Channel. Показать. Csokis Amerikai keksz Chocolate chip cookie avagy Amerikai csokis keksz ahogy én készítem. Jönnek az ünnepek és ez az egyszerű de nagyszerű csokis mogyorós keksz nem. Szuper szaftos amerikai ragu: ez a Sloppy Joe. A(z) “Amerikai csokis keksz – Egészséges és diétás” című videót “Juice” nevű felhasználó töltötte fel a(z) “film/animáció” kategóriába.

So that is going to wrap it up for this exceptional food amerikai csokis fánk recipe. Thanks so much for your time. I’m confident you will make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don’t forget to save this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Leave a Comment