Easiest Way to Prepare Favorite Képviselő Fánk Torta – Ori módra

Képviselő Fánk Torta – Ori módra. Elkészítés időpontja: * Képviselő fánk torta mennyiség. Még nincsenek értékelések. „Képviselő fánk torta” értékelése elsőként Kilépés a válaszból. Képviselő fánk elkéstítése: Égetett tésztát készítünk, ami áll zsiradékból (olaj, vagy vaj), lisztből, vízből.

Easiest Way to Prepare Favorite Képviselő Fánk Torta – Ori módra Egy finom Csirkemell Orly módra ebédre vagy vacsorára? Születésnap a családban, és szeretnéd saját magad készítette tortával meglepni az ünnepeltet? A torta receptek pontos követésével nem csak ínycsiklandó, de kinézetében is mutatós édességet varázsolhatsz az ünnepi asztalra.

Hey everyone, I hope you’re having an incredible day today. Today, we’re going to prepare a special dish, képviselő fánk torta – ori módra. One of my favorites. For mine, I am going to make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Elkészítés időpontja: * Képviselő fánk torta mennyiség. Még nincsenek értékelések. „Képviselő fánk torta” értékelése elsőként Kilépés a válaszból. Képviselő fánk elkéstítése: Égetett tésztát készítünk, ami áll zsiradékból (olaj, vagy vaj), lisztből, vízből.

Képviselő Fánk Torta – Ori módra is one of the most favored of recent trending foods on earth. It is appreciated by millions daily. It is easy, it’s fast, it tastes delicious. Képviselő Fánk Torta – Ori módra is something that I have loved my entire life. They’re fine and they look fantastic.

To get started with this particular recipe, we must prepare a few ingredients. You can cook képviselő fánk torta – ori módra using 11 ingredients and 6 steps. Here is how you can achieve it.

The ingredients needed to make Képviselő Fánk Torta – Ori módra:

 1. Make ready of A tésztához:.
 2. Take 200 ml of víz.
 3. Get 100 g of sütő margarin.
 4. Get 200 g of liszt.
 5. Take 5 db of tojás.
 6. Take of A krémhez :.
 7. Get 2 csomag of vaníliás pudingpor.
 8. Prepare 1 csomag of vaníliás cukor.
 9. Prepare 7 ek of kristálycukor.
 10. Get 1 l of tej.
 11. Prepare 500 ml of tejszín.

Ez egy hercegnői torta a legfinomabb alapanyagokból készült. De nem elég, hogy finom, jól is kell kinéznie. Közeleg az esküvő. És hogy is nézne ki az ünnepély torta nélkül! Legyél cukrász és süss egy tortát!

Steps to make Képviselő Fánk Torta – Ori módra:

 1. A margarint vízzel felforraljuk, hozzáadjuk a lisztet. Félretesszük és beletörjük egyenként a tojásokat. Jól átkeverjük. Majd nyomózsákba töltjük. (vagy ha elszakad és nincs pótlék akkor előveszünk egy tortaformát és egy kanalat🤔🤭).
 2. Majd a sütőpapírra nyomózsák és tortaforma segítségével nyomunk két lapra való tésztát és a maradékból pedig a kicsi fánkocskákat. Előmelegítjük a sütőt 200 fokra majd 10 percig sütjük, majd levesszük 190 fokra és 15 percig sülni hagyjuk..
 3. A pudingport elkészítjük a leírása szerint. Közben felverjük keményre a tejszínhabot. Majd a felét hozzáadjuk a pudinghoz..
 4. Ha kihűlt a lap kezdhetjük tölteni. Magasfalú tortaformába vagy torta karika segítségével. Ha ez megvan betesszük a hűtőbe 15-20 percre hogy a pudingos tejszínhab megdermedjen..
 5. Pihentetés után a megmaradt tejszínhabbal és a kis fánkocskákkal díszíthetjük. Fogyasztásig hűtőben tároljuk..
 6. Jó étvágyat hozzá!😘🤗.

Fényképes torta fajta*: válassz Málnás Csokis meggyes Csokitorta Erdei gyümölcsös Joghurtos gyümölcsös Lúdláb Narancsos csoki Oroszkrém Tiramisu Joghurtos erdei gyümölcs torta Túrókrémes. A legfinomabb feketeerdő torta készítése budapesten házhozszállíátssal vagy személyes átvétellel! Amennyiben Ön bármely személyes adat rendelkezésre bocsátására jogilag önállóan nem jogosult, Ön köteles az érintett harmadik személyek (pl. meghatalmazott családtag, törvényes képviselő, gondnok, egyéb személy – például fogyasztó – akinek a nevében eljár) beleegyezését megszerezni. Finom és könnyen elkészíthető torta recepteket találsz a Süss Velem oldalán. A Süss Velem blogon számtalan tortareceptet találsz.

So that’s going to wrap it up with this special food képviselő fánk torta – ori módra recipe. Thanks so much for your time. I’m sure that you can make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Don’t forget to save this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

Leave a Comment