Steps to Make Any-night-of-the-week Narancsos túrófánk

Narancsos túrófánk. Egy finom Narancsos túrófánk ebédre vagy vacsorára? Narancsos túrófánk Receptek a Mindmegette.hu Recept gyűjteményében! Jelenleg itt vagy: Főoldal > Sütemény receptek > Villám sütik > Narancsos túrófánk.

Steps to Make Any-night-of-the-week Narancsos túrófánk Judit kétszer is megsütötte egymás után, mert első alkalommal nem fotózta le és olyan gyorsan elfogyott. Imádjuk a túrós édességeket és a fánkokat, így lehetetlen lenne, hogy ne rajongjunk a kettő egyvelegéért is. Csokoládés-narancsos fánk – Főzni jó sütni még jobb. Én is ezt készítem és a legfinomabb, sőt szuper finom túrófánk.

Hey everyone, I hope you’re having an incredible day today. Today, I will show you a way to prepare a special dish, narancsos túrófánk. It is one of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a little bit tasty. This will be really delicious.

Egy finom Narancsos túrófánk ebédre vagy vacsorára? Narancsos túrófánk Receptek a Mindmegette.hu Recept gyűjteményében! Jelenleg itt vagy: Főoldal > Sütemény receptek > Villám sütik > Narancsos túrófánk.

Narancsos túrófánk is one of the most popular of current trending meals in the world. It is enjoyed by millions every day. It is simple, it’s fast, it tastes yummy. They’re nice and they look wonderful. Narancsos túrófánk is something that I have loved my entire life.

To begin with this particular recipe, we must prepare a few components. You can cook narancsos túrófánk using 8 ingredients and 3 steps. Here is how you can achieve it.

The ingredients needed to make Narancsos túrófánk:

 1. Make ready of tehéntúró.
 2. Make ready of búzaliszt.
 3. Prepare of búzadara.
 4. Make ready of egész tojás.
 5. Take of vaníliás cukor.
 6. Get of sütőpor (12 g).
 7. Get of zsiradék/étolaj a kisütéshez.
 8. Prepare of porcukor a forgatáshoz.

Egyszerű, de nagyszerű narancsos mascarponés pohárkrém recept. Pár perc és máris kész a könnyű desszert. Gyors vendégvárónak, vagy otthon a családnak.tökéletes nasi. Imádom a túrófánkot, de mostanában nem vágyom a bő olajban sült ételekre.

Instructions to make Narancsos túrófánk:

 1. A fél kg túrót, a tojásokat, a cukrot és vaníliás cukrot egy tálba mérjük. Egy narancs héját lereszeljük, és kifacsarjuk a levét is! A túróhoz keverjük. Hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, és a búzadarát, alaposan kikeverjük, és félretesszük pihenni egy kicsit, kb. 30 percet, hogy a búzadara fel tudja szívni a narancslevet!.
 2. Bőséges olajat hevítünk, hogy legyen helyük a fánkocskáknak! Vízbe mártott kézzel golyókat formálunk a masszából, kb. 5 cm-eseket! Ha már forró az étolaj, óvatosan beletesszük őket, és ezek a finomságok olyan jó fejek, hogy nem kell forgatnunk őket, mert ha megsült az egyik felük, akkor átfordulnak a másikra 😊😊😊 Sajnos a videót valamiért nem engedi ide feltölteni :(.
 3. Sütés közben a serpenyőt kicsi megmozgathatjuk, vagy egy csipesszel megmozgathatjuk a gombócokat, mert hajlamosak minimálisan leragadni! Szép pirosra sütjük őket, és a forró olajból azonnal a porcukorba hempergetjük őket! Egy hideg limonádéval isteni, könnyű uzsonna vagy csak nasi egy kerti partin! 🙂 Jó étvágyat kívánunk!.

Ma szembejött velem a klasszikus túrófánk receptje és arra gondoltam. A Narancsos eperlekvár recept egy a sok desszertjeink egyikéből. Hozzávalók: narancs, eper, kristálycukor, Knorr Dzsem tartósító, narancs, eper, kristálycukor, Knorr. Gluténmentes, tojásmentes, hozzáadott cukortól mentes túrófánk Szafi Free csökkentett rosttartalmú liszttel készítve. A Túrós-narancsos pohárkrém elkészítési módja: Pár kanál narancslében elkeverem a pudingport.

So that is going to wrap it up for this exceptional food narancsos túrófánk recipe. Thank you very much for reading. I am confident you can make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

Leave a Comment