Steps to Prepare Quick Kókuszos almafánk

Kókuszos almafánk. Egy finom Kókuszos-áfonyás torta ebédre vagy vacsorára? Kókuszos-áfonyás torta Receptek a Mindmegette.hu Recept gyűjteményében! Hozzávalók és az elkészítés részletes leírása.

Steps to Prepare Quick Kókuszos almafánk Kókuszkocka, kókuszgolyó, emeletes brownie, és kókuszos-gyümölcsös csodák. Almafánk elkészítése: Az almát meghámozzuk és megreszeljük. A levét gyengén kinyomkodjuk, ezután hozzáadjuk a tojásokat, a lisztben elkevert sütőport és cukrot.

Hello everybody, hope you’re having an incredible day today. Today, we’re going to prepare a special dish, kókuszos almafánk. It is one of my favorites food recipes. This time, I’m gonna make it a little bit unique. This will be really delicious.

Kókuszos almafánk is one of the most favored of recent trending meals in the world. It’s appreciated by millions every day. It is simple, it is quick, it tastes yummy. They’re fine and they look fantastic. Kókuszos almafánk is something that I’ve loved my entire life.

Egy finom Kókuszos-áfonyás torta ebédre vagy vacsorára? Kókuszos-áfonyás torta Receptek a Mindmegette.hu Recept gyűjteményében! Hozzávalók és az elkészítés részletes leírása.

To get started with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can cook kókuszos almafánk using 5 ingredients and 5 steps. Here is how you cook it.

The ingredients needed to make Kókuszos almafánk:

  1. Take 20 dkg of alma.
  2. Get 2 ek of édes rizsliszt.
  3. Get 5 dkg of kókuszreszelék.
  4. Make ready of vaj a sütéshez.
  5. Make ready of cukros fahéj a szóráshoz.

A recept hozzávalói és elkészítése részletes leírással és fotóval. Hogyan készül a Almafánk? Írd meg nekünk Te! Te már elkészítetted, vagy most készülsz elkészíteni ezt a. Az Almás-kókuszos elkészítési módja: A margarint és a cukrot habosra keverjük, majd egyenként hozzájuk adjuk a tojásokat.

Steps to make Kókuszos almafánk:

  1. Az almát lereszelem és kézzel összekeverem a rizsliszttel és a kókuszreszelékkel. Ha az alma savanykás lenne, édesítsük ízlésünk szerint..
  2. A sütő minden egyes mélyedésébe beleteszek egy kevés vajat és közepes hőmérsékleten felmelegítem..
  3. Ha a vaj már gyöngyözik, az almás keveréket elosztom a mélyedésekben..
  4. Hurkapálcával megforgatva minden oldalát szép pirosra megsütöm..
  5. Még melegen megszórom fahéjas porcukorral, jó étvágyat kívánok!!! Nagyon finom….

Felváltva a masszához keverjük a sütőporral és a kókuszreszelékkel. Almafánk elkészítése: Az almát megtisztítjuk, eltávolítjuk a magházat, és lereszeljük. A liszthez keverjük hozzá a sütőport, a lereszelt almát, a cukrot, a tojást és az egészet jól keverjük össze. A kókusz a sütemények kedvelt hozzávalója, de azt talán kevesen tudják, hogy számtalan jótékony hatással is bír. Remek kalciumforrás, de méregtelenítésre, az emésztés.

So that is going to wrap this up with this special food kókuszos almafánk recipe. Thank you very much for reading. I am sure you will make this at home. There’s gonna be interesting food at home recipes coming up. Don’t forget to save this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

Leave a Comment