Recipe of Quick Amerikai fánk sütőben sütve

Amerikai fánk sütőben sütve. Amerikai fánk sütőben sütve Receptek a Mindmegette.hu Recept gyűjteményében! A bevonáshoz a porcukrot elvegyítjük a kakaóporral és a sóval. Az amerikai fánk sütőben sütve hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

Recipe of Quick Amerikai fánk sütőben sütve A kész tésztát egy kinyomó zsák segítségével megtöltjük a fánk sütő formát. Sütőben sült fánk + ötletek fánkra. A blogosok körében, kitört a fánk láz!

it’s Drew, welcome to our recipe site. Today, I will show you a way to make a special dish, amerikai fánk sütőben sütve. It is one of my favorites. This time, I will make it a little bit tasty. This will be really delicious.

Amerikai fánk sütőben sütve Receptek a Mindmegette.hu Recept gyűjteményében! A bevonáshoz a porcukrot elvegyítjük a kakaóporral és a sóval. Az amerikai fánk sütőben sütve hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

Amerikai fánk sütőben sütve is one of the most favored of recent trending foods in the world. It’s simple, it’s quick, it tastes delicious. It is appreciated by millions every day. They are nice and they look wonderful. Amerikai fánk sütőben sütve is something that I’ve loved my whole life.

To begin with this particular recipe, we must prepare a few ingredients. You can have amerikai fánk sütőben sütve using 15 ingredients and 12 steps. Here is how you cook it.

The ingredients needed to make Amerikai fánk sütőben sütve:

 1. Make ready of ♥ FÁNK.
 2. Prepare 2 dl of tej,.
 3. Prepare 1 of tojás,.
 4. Get 5 dkg of cukor,.
 5. Take 5 dkg of lágy vaj,.
 6. Make ready of csipetnyi só,.
 7. Prepare 1/2 kk of őrölt fahéj,.
 8. Prepare 25 dkg of liszt,.
 9. Take 1/2 csomag of szárított élesztő.
 10. Make ready of ♥ CSOKI-GANACHE.
 11. Make ready 175 g of csokoládé.
 12. Take 120 ml of habtejszín 35%.
 13. Take of ♥ DÍSZÍTÉS:.
 14. Make ready of csokiganache.
 15. Prepare of szórócukor.

Mivel számtalan formában sütöttem-sütöm,( és nem csak farsangi időszakban) már csak ez a verzió hiányzott az arzenálomból,el sem tudtam képzelni, milyen lehet sütőben sütve! Olyan amerikai fánk receptet keresel, amit a sütőben kell sütni? Nézd meg most!>> Amerikai fánk sütőben. Nem kell bő olajban sütni a fánkokat ahhoz, hogy isteni finomak legyenek!

Instructions to make Amerikai fánk sütőben sütve:

 1. A tészta hozzávalóit előkészítem (a képen dupla adag látható) a felsorolás sorrendjében a robotgép üstjébe teszem..
 2. Alacsony fokozaton elindítom a dagasztást, majd gyorsabb fokozatra kapcsolva kb. 5 percig dagasztom..
 3. Letakarva a tálban hagyom kelni kb. 25 percet..
 4. Ezután lisztezett deszkán átdolgozom, majd folpackba csomagolva éjszakára a hűtőbe teszem. (nagyon meg fog kelni.).
 5. Másnap a fánksütő tepsi mélyedéseit vékonyan lekenem olajjal, a tésztát kiveszem a hűtőből..
 6. Lisztezett deszkán szétlapogatom, majd kinyújtom kb. 1 cm vastagra..
 7. Fánkszaggató hiányában egy pogácsaszaggatóval (6 cm) kiszaggatom a fánkot, az ujjammal kilukasztom a közepét, majd a lukat akkorára tágítom, hogy beférjen a fánksütőbe..
 8. Amikor elkészülnek a fánkok, bekapcsolom a sütőt 220°-ra, A fánkokat a tűzhely tetején kelesztem, amíg a sütő felmelegszik..
 9. A tepsit a felmelegedett sütőbe tolom középső polcra, alsó felső sütéssel légkeverés nélkül. A fánkok nagyon gyorsan sülnek, nálam 6 perc elég volt..
 10. A kész fánkokat még melegen belemártom a csoki ganache-ba, majd rácsra sorakoztatom és megszórom cukorgyönggyel..
 11. A ganache-hoz a tejszínt forrásig melegítem, ráöntöm a felaprított csokoládéra, majd 2 percre félreteszem..
 12. Ezután habverővel fényes, egyenletes sima masszát keverek belőle..

Számos országban megtalálható a fánk csak éppen máshogy néz ki. Ha valami különlegesebbre vágysz a magyar fánknál, akkor készítsd el az A kész fánkokat bevonhatjuk csokimázzal, vagy akár meg is tölthetjük lekvárral, mogyorókrémmel vagy mással. Ezt is ajánljuk: Amerikai almás pite – Recept. Eddig még nem csináltam meg IR barát verzióban, mert mindig visszatartott a Azonban eszembe jutott, hogy nagy kedvencem volt mindig is a jó kis cukormázas díszes amerikai fánk. A jó hír, hogy ez sütőben készül így viszlát olajszag és.

So that is going to wrap this up for this exceptional food amerikai fánk sütőben sütve recipe. Thanks so much for reading. I’m sure you can make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don’t forget to save this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

Leave a Comment