How to Prepare Super Quick Homemade Egérke (Gyors kanalas fánk diétásan)

Egérke (Gyors kanalas fánk diétásan). Az egérke – vagy más néven kanalas fánk – égetett tésztából készül, pár perc az összeállítása, utána már lehet is szaggatni kanállal a forró olajba, ahol pillanatok alatt szép aranybarnára sül. Valószínűleg azért kapta ezt a kedves, de szokatlan nevet, mert a kanalas szaggatásnál előfordul. Egyszerű fánk recept, gyorsan elkészíthető édesség.

How to Prepare Super Quick Homemade Egérke (Gyors kanalas fánk diétásan) Egérke (fánk) Receptek a Mindmegette.hu Recept gyűjteményében! Blogom célja, hogy egészséges és finom ételeket mutassak be, amivel megörvendeztethetjük családunk apraját és nagyját, hiszen ki ne ismerné a mondást,-)) ” A férfi szívéhez a hasán át vezet az út.”. Az egérke – vagy más néven kanalas fánk – égetett tésztából készül, pár perc az összeállítása, utána már lehet is szaggatni kanállal a forró olajba Valószínűleg azért kapta ezt a kedves, de szokatlan nevet, mert a kanalas szaggatásnál előfordul, hogy elvékonyodó kis tésztafarka lesz a fánkoknak.

Hello everybody, hope you’re having an amazing day today. Today, we’re going to make a special dish, egérke (gyors kanalas fánk diétásan). It is one of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a bit tasty. This will be really delicious.

Egérke (Gyors kanalas fánk diétásan) is one of the most well liked of current trending meals on earth. It is easy, it is fast, it tastes delicious. It is enjoyed by millions daily. Egérke (Gyors kanalas fánk diétásan) is something that I have loved my entire life. They’re nice and they look wonderful.

Az egérke – vagy más néven kanalas fánk – égetett tésztából készül, pár perc az összeállítása, utána már lehet is szaggatni kanállal a forró olajba, ahol pillanatok alatt szép aranybarnára sül. Valószínűleg azért kapta ezt a kedves, de szokatlan nevet, mert a kanalas szaggatásnál előfordul. Egyszerű fánk recept, gyorsan elkészíthető édesség.

To get started with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have egérke (gyors kanalas fánk diétásan) using 12 ingredients and 2 steps. Here is how you can achieve it.

The ingredients needed to make Egérke (Gyors kanalas fánk diétásan):

 1. Take 250 g of teljes kiőrlésű tönköly liszt.
 2. Take 100 g of fehérliszt (nálam BL50-es).
 3. Make ready 1/2 of zcs instant élesztő (3, 5 g).
 4. Get 3 ek of 4x-es erősségű édesítőszer.
 5. Get 3 dl of mandulatej (vagy laktózmentes tej).
 6. Get 1 of tojás.
 7. Prepare 60 g of tejföl.
 8. Make ready of Sütéshez:.
 9. Make ready of Kókuszolaj vagy amit használsz.
 10. Make ready of Forgatáshoz:.
 11. Get of Eritrit porrá őrölve.
 12. Prepare of Fahéj.

Ma sulis doboz napok vannak, bár a gyerekem őszi náthával már nem mehetett be a suliba, de azért itthon vakarózva is tudja ám a rendet, anya. Gyors, finom és jó sok lesz belőle! Ha a család valami édeset kíván, de nincs kedvem sütni, szívesen készítek ilyen édes finomságot. Porcukorral és lekvárral is nagyon fincsi!

Instructions to make Egérke (Gyors kanalas fánk diétásan):

 1. Az élesztőt kevés liszttel és langyos tejjel felfuttatom. A tejfölt a tojással botmixerrel alaposan homogénné dolgozom. Minden hozzávalót sima evőkanállal 3-4 perc alatt elkeverek, egy lágy masszát kell kapni. Hagyom állni 10 percet meleg helyen, hogy az élesztő megtegye a dolgát..
 2. Felforrósított olajba mártom a kanalat, majd egy kanál tésztát teszek a forró olajba és így tovább, amennyi a serpenyőbe fér. A fánkok szinte maguktól átfordulnak, ezért átfordulós fánknak is hívják őket. Szűrőpapírra téve, alaposan lecsorgatom, majd édesítőszerrel kevert fahéjba forgatom. Szerintem az eritrit hűs íze nagyon jól megy ehhez a fánkhoz, de természetesen bármilyen más édesítőszerbe is forgathatod..

A egérke gyerekdalok kicsiknek videókat természetesen megnézheted online is itt az oldalon. Kattints ide: Egérke gyerekdalok kicsiknek Google videó keresés. Fánk recept gyors – rohanó világunkban a gyors, dagasztás és kelesztés nélküli egyszerűen elkészíthető édesség receptek kerülnek előtérbe. Gyors fánk recept – a mindig siető háziasszonyok gyors, egyszerű fánk receptje, mely jól variálható, dekorálható, és biztos a siker. Gyorsan-gyorsan a kórházba zum ba ba De a kórház be volt zárva zum ba ba Gyorsan-gyorsan gyógyszertárba zum ba ba Hol az ajtó tárva várta zum ba ba.

So that is going to wrap it up for this special food egérke (gyors kanalas fánk diétásan) recipe. Thanks so much for reading. I am sure that you can make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don’t forget to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

Leave a Comment