Recipe of Any-night-of-the-week Hagymás-baconös sós túrófánk

Hagymás-baconös sós túrófánk. A dödölle alapján készítettük ezt a sós nudlit – sok-sok hagymával és baconnel igazi régimódi, laktató csemege!. Sok -sok édes után jöhetnek a sós sütik. Biztosan sokan kívánjuk már:) Ez egy alap pogácsa,melyet tetszés szerinti fűszerezéssel sokféleképpen variálhatunk.

Recipe of Any-night-of-the-week Hagymás-baconös sós túrófánk A hagymát olajon üvegesre pirítom, majd hozzáaadom a bacon kockákat. A gnocchit forró, sós vízben kifőzzük, majd a mártásba keverjük. Ki ne ismerné híres bunyós filmekből a jó öreg hagymás babot?

Hey everyone, I hope you are having an incredible day today. Today, we’re going to prepare a special dish, hagymás-baconös sós túrófánk. It is one of my favorites food recipes. For mine, I will make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

A dödölle alapján készítettük ezt a sós nudlit – sok-sok hagymával és baconnel igazi régimódi, laktató csemege!. Sok -sok édes után jöhetnek a sós sütik. Biztosan sokan kívánjuk már:) Ez egy alap pogácsa,melyet tetszés szerinti fűszerezéssel sokféleképpen variálhatunk.

Hagymás-baconös sós túrófánk is one of the most popular of recent trending foods in the world. It’s appreciated by millions daily. It is easy, it’s quick, it tastes yummy. Hagymás-baconös sós túrófánk is something that I’ve loved my whole life. They are fine and they look fantastic.

To begin with this recipe, we must first prepare a few components. You can cook hagymás-baconös sós túrófánk using 13 ingredients and 5 steps. Here is how you can achieve that.

The ingredients needed to make Hagymás-baconös sós túrófánk:

 1. Get of A tésztához:.
 2. Make ready of tehéntúró.
 3. Make ready of búzaliszt.
 4. Get of búzadara.
 5. Take of sütőpor.
 6. Take of tojás M-es.
 7. Prepare of só.
 8. Make ready of őrölt fekete bors.
 9. Make ready of A töltelékhez:.
 10. Prepare of bacon.
 11. Get of közepes fej lilahagyma.
 12. Get of A sütéshez:.
 13. Get of semleges ízű étolaj.

Rém egyszerű kaja, úgyhogy figyeljetek, mert mutatjuk hogy készül Bud Spencer hagymás babja! A chowdert hívhatjuk egytálételnek, vagy tartalmas, sűrű levesnek is. Jelenleg itt vagy: Főoldal > Sós sütemények > Kelt tészták > Hagymás-baconos sörkifli. A hagymát és a kockázott bacon-t a szélesebb oldalára halmozzuk, majd feltekerjük.

Steps to make Hagymás-baconös sós túrófánk:

 1. Előkészítjük, kimérjük a hozzávalókat. Elkészítjük a tésztát. Ehhez először a túrót egy keverőtálban villa segítségével áttörjük. Hozzáadjuk a lisztet, a búzadarát, a sütőport, hozzátörjük a tojásokat, sózzuk és borsozzuk, majd az egészet alaposan összegyúrjuk. Ha nagyon ragadna, kevés lisztet adhatunk még hozzá. A kész tésztát 30-40 percre tegyük a hűtőszekrénybe pihenni..
 2. Amíg a tészta pihen, elkészítjük a tölteléket. Ehhez a megtisztított lilahagymát felaprítjuk. A bacon bőrét és az esetleges porcokat eltávolítjuk, majd kis kockákra vágjuk..
 3. Egy serpenyőben plusz zsiradék hozzáadása nélkül ropogósra sütjük a bacon-t. Vigyázzunk, nehogy megégjen. Hozzáadjuk az apróra vágott hagymát is, majd az egészet összepirítjuk, amíg üveges lesz a hagyma. Ha kész, félretesszük hűlni..
 4. A pihentetés után kivesszük a tésztát a hűtőből, majd lecsípünk belőle egy diónyi darabot. Kissé kilapogatjuk, és a közepére teszünk kb. egy teáskanálnyi tölteléket. A tészta szélét ráhajtogatjuk a töltelékre, majd benedvesített kézzel gombócot formázunk belőle. Mindezt addig folytatjuk, amíg van tésztánk és töltelékünk..
 5. A gombócokat ezután bő, felforrósított olajban, közepes hőn, többször megforgatva szép aranybarnára sütjük. A megsült gombócokat papírtörlőre szedjük, hogy a felesleges zsiradék lecsepeghessen, majd kis hűlés után lehet is kínálni, fogyasztani őket. Melegen-hidegen egyaránt finomak. Adhatunk mellé valamilyen mártogatóst is, de önmagában is tökéletes. Kellemes sütést-főzést-konyházást, jó étvágyat kívánok hozzá!.

Vágjuk be félig a hagyma oldalát, a rétegeket válasszuk el. Tekerjünk minden golyó köré két szelet bacont, rögzítsük kis fanyársakkal. A Baconos-hagymás muffin elkészítési módja: A bacont a hagymával és a mandulával ropogósra sütjük, hozzáadjuk a nedvesekhez, végül a sütőporos, szódabikarbónás lisztet. A muffinok tetejére szórjuk a maradék mandulát és egy kis sajtot. Már többször elkészült ez a finom pogácsa, mert nagyon finom, és nagyon fogy.

So that’s going to wrap it up with this exceptional food hagymás-baconös sós túrófánk recipe. Thank you very much for your time. I am sure that you can make this at home. There’s gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don’t forget to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

Leave a Comment