Recipe of Quick Joghurtos fánk

Joghurtos fánk. Fánkszezonban vagyunk. igaz, most nem a rendes fánkot sütöttem Mennyei Gyors joghurtos fánk recept! Pillekönnyű fánkok sültek ki minap a konyhámban. Egy finom Joghurtos fánk ebédre vagy vacsorára?

Recipe of Quick Joghurtos fánk Joghurtos fánk recept többféle található, ami közös bennük, hogy gyorsan, könnyen elkészíthető. Farsangkor vagy bármikor amikor egy kis édességre vágyik az ember 😊. Egy kelesztés nélküli, finom fánk receptje.

it’s Jim, welcome to our recipe page. Today, we’re going to make a distinctive dish, joghurtos fánk. It is one of my favorites. For mine, I will make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Fánkszezonban vagyunk. igaz, most nem a rendes fánkot sütöttem Mennyei Gyors joghurtos fánk recept! Pillekönnyű fánkok sültek ki minap a konyhámban. Egy finom Joghurtos fánk ebédre vagy vacsorára?

Joghurtos fánk is one of the most popular of current trending meals on earth. It is enjoyed by millions daily. It is easy, it’s fast, it tastes delicious. They’re fine and they look fantastic. Joghurtos fánk is something that I have loved my whole life.

To begin with this particular recipe, we must first prepare a few components. You can cook joghurtos fánk using 8 ingredients and 4 steps. Here is how you cook that.

The ingredients needed to make Joghurtos fánk:

 1. Take 2 doboz of natúr joghurt (2X150 g-os).
 2. Make ready 30 dkg of liszt.
 3. Take 2 evőkanál of kristálycukor.
 4. Take 10 g of vaníliás cukor.
 5. Take 12 g of sütőpor.
 6. Make ready 1 csipet of só.
 7. Get of A sütéshez.
 8. Prepare 4-5 dl of kókuszzsír.

Villámgyors finomság, aminek kinézete az ördögpirulához, állaga és íze azonban inkább a hagyományos kelt fánkhoz hasonló. A tojásokat összekeverjük a joghurttal, majd belerakjuk a vaníliás cukrot. Beletesszük a lisztet, amibe belekeverjük a sütőport. Az egészet simára keverjük, fakanállal vagy robotgép segítségével.

Instructions to make Joghurtos fánk:

 1. Az összes hozzávalót egy tálba kimérjük és jól összegyúrjuk..
 2. Kissé ragacsos tésztát kapunk, de nem szabad lisztezni. 5 percig állni hagyjuk..
 3. Vizes kézzel 4 cm átmérőjű gombócokat formálunk és közepesen forró olajban aranybarnára sütjük..
 4. Porcukorral meghintve, esetleg baracklekvárral tálaljuk..

Ma valami nagyon gyors ebédet szerettem volna készíteni, viszont szerettem volna kipróbálni életemben először a sáfrányt. Így valami olyan hozzávalót kerestem, amivel tökéletesen. Tegnap a barátnőmnél ettem ezt a finomságot, megkaptam a receptet is és ma már ki is próbáltam. A tojást és a fánk egyéb hozzávalóit egy keverőtálba tesszük és csomómentesre keverjük. Először a nedves hozzávalókat rakjuk a tálba, majd folyamatos kevergetés. Egyszerű a tészta és az elkészítése is.

So that’s going to wrap this up with this special food joghurtos fánk recipe. Thanks so much for reading. I am confident you can make this at home. There’s gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don’t forget to bookmark this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

Leave a Comment