Recipe of Award-winning Túrófánk

Túrófánk. Egy finom Gyors túrófánk ebédre vagy vacsorára? Gyors túrófánk Receptek a Mindmegette.hu Recept gyűjteményében! Habkönnyű, túrós édesség, amit nem lehet elrontani.

Recipe of Award-winning Túrófánk A túrót tegyük egy tálba, majd villával kicsit nyomkodjuk össze, hogy ne maradjanak benne nagyobb darabok. Imádjuk a túrós édességeket és a fánkokat, így lehetetlen lenne, hogy ne rajongjunk a kettő egyvelegéért is. SoundCloud is an audio platform that lets you listen to what you love and share the sounds you create.

it’s Jim, welcome to our recipe site. Today, we’re going to make a special dish, túrófánk. One of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Túrófánk is one of the most well liked of current trending foods on earth. It is enjoyed by millions daily. It’s easy, it’s fast, it tastes delicious. Túrófánk is something which I’ve loved my entire life. They are nice and they look fantastic.

Egy finom Gyors túrófánk ebédre vagy vacsorára? Gyors túrófánk Receptek a Mindmegette.hu Recept gyűjteményében! Habkönnyű, túrós édesség, amit nem lehet elrontani.

To begin with this particular recipe, we must prepare a few ingredients. You can cook túrófánk using 6 ingredients and 3 steps. Here is how you cook that.

The ingredients needed to make Túrófánk:

  1. Make ready 500 g of túró.
  2. Make ready 3 db of tojás.
  3. Take 100 g of porcukor.
  4. Make ready 12 g of sütőpor.
  5. Prepare 250 g of liszt.
  6. Make ready 1 csipet of só.

Stream Tracks and Playlists from turofank on your desktop or mobile device. A túrót áttörjük,majd összekeverjük a hozzávalókkal,negyedórát pihentetjük. Kategória: Főételek, Édes főételek, Fánkok, Hús nélkül, Főétkezések, Ebéd. Itt a Túrófánk receptjét olvashatod: hozzávalók, elkészítés módja.

Steps to make Túrófánk:

  1. A túrót kikeverjük a cukorral és a tojással, majd hozzákeverjük a lisztet, a sütőport, és egy csipetnyi sóval is ízesítjük a tésztát..
  2. Nedves kézzel nagyobb diónyi golyókat formázunk belőle és bő forró olajban kisütjük őket, pár perc alatt..
  3. A golyókat hagyjuk kicsit hűlni, majd porcukorral, fahéjas porcukorral vagy lekvárral tálaljuk..

A túrót tegyük egy tálba, majd villával kicsit nyomkodjuk össze, hogy ne maradjanak benne nagyobb darabok. Ezután adjuk hozzá a reszelt citromhéjat, a vaníliás cukrot, egy. Régóta szerettem volna készíteni egy nem hagyományos fánkot, ma el is készült, ami gyorsan megvan és finom. A túrófánk egy igazi vendégváró finomság, amelyet bármikor. Gyors és egyszerű, mégis finom: Túrófánk.

So that is going to wrap it up with this exceptional food túrófánk recipe. Thanks so much for reading. I am confident you will make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

Leave a Comment