Recipe of Speedy Narancsos túrófánk

Narancsos túrófánk. Egy finom Narancsos túrófánk ebédre vagy vacsorára? Narancsos túrófánk Receptek a Mindmegette.hu Recept gyűjteményében! Jelenleg itt vagy: Főoldal > Sütemény receptek > Villám sütik > Narancsos túrófánk.

Recipe of Speedy Narancsos túrófánk Judit kétszer is megsütötte egymás után, mert első alkalommal nem fotózta le és olyan gyorsan elfogyott. Imádjuk a túrós édességeket és a fánkokat, így lehetetlen lenne, hogy ne rajongjunk a kettő egyvelegéért is. Csokoládés-narancsos fánk – Főzni jó sütni még jobb. Én is ezt készítem és a legfinomabb, sőt szuper finom túrófánk.

it’s John, welcome to my recipe site. Today, I’m gonna show you how to prepare a special dish, narancsos túrófánk. It is one of my favorites. For mine, I’m gonna make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Egy finom Narancsos túrófánk ebédre vagy vacsorára? Narancsos túrófánk Receptek a Mindmegette.hu Recept gyűjteményében! Jelenleg itt vagy: Főoldal > Sütemény receptek > Villám sütik > Narancsos túrófánk.

Narancsos túrófánk is one of the most popular of current trending foods in the world. It is easy, it’s quick, it tastes yummy. It’s enjoyed by millions every day. Narancsos túrófánk is something that I have loved my whole life. They’re fine and they look fantastic.

To begin with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have narancsos túrófánk using 8 ingredients and 3 steps. Here is how you can achieve that.

The ingredients needed to make Narancsos túrófánk:

 1. Take 50 dkg of tehéntúró.
 2. Make ready 25 dkg of búzaliszt.
 3. Make ready 10 dkg of búzadara.
 4. Prepare 3 db of egész tojás.
 5. Get 3 teáskanál of vaníliás cukor.
 6. Make ready 1 cs of sütőpor (12 g).
 7. Prepare szükség szerint of zsiradék/étolaj a kisütéshez.
 8. Make ready ízlés szerint of porcukor a forgatáshoz.

Egyszerű, de nagyszerű narancsos mascarponés pohárkrém recept. Pár perc és máris kész a könnyű desszert. Gyors vendégvárónak, vagy otthon a családnak.tökéletes nasi. Imádom a túrófánkot, de mostanában nem vágyom a bő olajban sült ételekre.

Instructions to make Narancsos túrófánk:

 1. A fél kg túrót, a tojásokat, a cukrot és vaníliás cukrot egy tálba mérjük. Egy narancs héját lereszeljük, és kifacsarjuk a levét is! A túróhoz keverjük. Hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, és a búzadarát, alaposan kikeverjük, és félretesszük pihenni egy kicsit, kb. 30 percet, hogy a búzadara fel tudja szívni a narancslevet!.
 2. Bőséges olajat hevítünk, hogy legyen helyük a fánkocskáknak! Vízbe mártott kézzel golyókat formálunk a masszából, kb. 5 cm-eseket! Ha már forró az étolaj, óvatosan beletesszük őket, és ezek a finomságok olyan jó fejek, hogy nem kell forgatnunk őket, mert ha megsült az egyik felük, akkor átfordulnak a másikra 😊😊😊 Sajnos a videót valamiért nem engedi ide feltölteni :(.
 3. Sütés közben a serpenyőt kicsi megmozgathatjuk, vagy egy csipesszel megmozgathatjuk a gombócokat, mert hajlamosak minimálisan leragadni! Szép pirosra sütjük őket, és a forró olajból azonnal a porcukorba hempergetjük őket! Egy hideg limonádéval isteni, könnyű uzsonna vagy csak nasi egy kerti partin! 🙂 Jó étvágyat kívánunk!.

Ma szembejött velem a klasszikus túrófánk receptje és arra gondoltam. A Narancsos eperlekvár recept egy a sok desszertjeink egyikéből. Hozzávalók: narancs, eper, kristálycukor, Knorr Dzsem tartósító, narancs, eper, kristálycukor, Knorr. Gluténmentes, tojásmentes, hozzáadott cukortól mentes túrófánk Szafi Free csökkentett rosttartalmú liszttel készítve. A Túrós-narancsos pohárkrém elkészítési módja: Pár kanál narancslében elkeverem a pudingport.

So that’s going to wrap this up with this exceptional food narancsos túrófánk recipe. Thanks so much for your time. I am sure that you can make this at home. There’s gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don’t forget to bookmark this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Leave a Comment