Recipe of Perfect Gyors narancsos farsangi fánk

Gyors narancsos farsangi fánk. A farsangi időszak elengedhetetlen finomsága a fánk, amit mi magunk is könnyedén elkészíthetünk. Sokak nagy kihívásnak érzik a kelt tésztával való munkát, pedig nem nagy ördöngösség. A farsang szalagos fánk nélkül elképzelhetetlen.

Recipe of Perfect Gyors narancsos farsangi fánk Az alapreceptet variálhatod rengeteg módon, a közepébe rejthetsz lekvárt Nagyon fontos, hogy a tészta rendesen megkeljen, különben nem lesz szalagos a fánk. Ha a duplájára emelkedik, lisztezett felületen nyújtsd ki egy. Gyors fánk – Kedvenc fánk receptem- ezzel a recepttel soha nem okozol csalódást!

it is John, welcome to our recipe page. Today, we’re going to prepare a special dish, gyors narancsos farsangi fánk. It is one of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a little bit tasty. This will be really delicious.

Gyors narancsos farsangi fánk is one of the most favored of current trending foods on earth. It’s appreciated by millions every day. It is simple, it’s fast, it tastes yummy. Gyors narancsos farsangi fánk is something that I’ve loved my whole life. They’re nice and they look fantastic.

A farsangi időszak elengedhetetlen finomsága a fánk, amit mi magunk is könnyedén elkészíthetünk. Sokak nagy kihívásnak érzik a kelt tésztával való munkát, pedig nem nagy ördöngösség. A farsang szalagos fánk nélkül elképzelhetetlen.

To get started with this recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can cook gyors narancsos farsangi fánk using 11 ingredients and 10 steps. Here is how you can achieve it.

The ingredients needed to make Gyors narancsos farsangi fánk:

 1. Take 30 dkg of finomliszt.
 2. Make ready 12 g of sütőpor.
 3. Make ready 2 db of tojás.
 4. Make ready 7 dkg of cukor.
 5. Prepare 5 dkg of olvasztott margarin visszahűtve.
 6. Prepare 60 ml of narancslé.
 7. Get 1 db of narancs reszelt heja.
 8. Make ready 1 csipet of só.
 9. Get 7 dl of étolaj a sütéshez.
 10. Prepare ízlés szerint of kristálycukor.
 11. Get ízlés szerint of lekvár.

Farsangi fánk recept elkészítése: Az élesztőt felfuttatjuk a langyos tejben egy kevés cukorral. A lisztet egy tálba tesszük, hozzáadjuk a tojássárgáját, a porcukrot, a. Előkészítünk egy szalvétákkal fedett tálcát, valamint egy serpenyőben olajat a tűzhelyre. Könnyen, gyorsan elkészíthető házias ízvilágú édes-sós sütemény és torta receptek, gluténmentes sütik és sütés nélküli desszertek.

Instructions to make Gyors narancsos farsangi fánk:

 1. Elkészítjük a hozzávalókat, kimérjük. A margarint felolvasszuk. Félretesszük hűlni. A narancshéjat lereszeljük. A lisztet tálba szitáljuk..
 2. .
 3. .
 4. .
 5. Elkeverjük benne a sütőport, a cukrot. Adhatunk hozza 10 g vaniliacukrot. Hozzáadjuk a tojásokat es ráöntjük az olvasztott margarint..
 6. Ra szórjuk a narancshéjat. Hozzáöntjük a kifacsart narancs levét, es egy csipet sót. A tésztát kézzel kidolgozzuk. Ha ragacsos, adunk hozzá egy kis lisztet..
 7. Cipót formálunk belőle es pihentetjük szobahőmérsékleten foliaba csomagolva 10 percig..
 8. Majd kinyújtjuk 1/5 cm vastagságúra. Kiszaggatjuk, a leeső részeket összegyúrjuk. Rudacskákat sodrunk belőle. Összehajtjuk kis gyűrűvé..
 9. Olajat melegítek. Gyakran fordítsuk meg a fánkokat. Szép aranysárgara süssük bő olajban..
 10. Ha megsültek, kristálycukorba forgassuk meg. Lekvárral kinálva szervírozzuk. Így a fánkok kissé roppanósak maradnak..

Egy finom Farsangi fánk egyszerűen ebédre vagy vacsorára? Farsangi fánk egyszerűen Receptek a Mindmegette.hu Recept gyűjteményében! Még a nyáron kaptam ezt a receptet egy kedves ismerősömtől. Most a kezembe akadt, így meg csináltam!😊. Gyors süti, amihez felhasználhatod a túlérett banánt.

So that’s going to wrap it up with this exceptional food gyors narancsos farsangi fánk recipe. Thank you very much for your time. I am confident that you will make this at home. There’s gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

Leave a Comment