Simple Way to Make Speedy Joghurtos fánkocskák

Joghurtos fánkocskák. A barackos joghurt helyett lehet édesebb natúr joghurttal is készíteni. Ha nagyobbakat szeretnénk akkor használhatunk evőkanalat is, de akkor tovább kell sütni, hogy a közepe ne maradjon nyers. Joghurtos fánk recept többféle található, ami közös bennük, hogy gyorsan, könnyen elkészíthető.

Simple Way to Make Speedy Joghurtos fánkocskák A Joghurtos fánk recept egy a sok desszertjeink egyikéből. Hozzávalók: Rama Vajas Íz, tojás, liszt, só, sütőpor, gyümölcsös joghurt, Rama Vajas Íz, tojás, liszt. Fánkszezonban vagyunk. igaz, most nem a rendes fánkot Túrós fánkocskák.

Hello everybody, I hope you’re having an incredible day today. Today, we’re going to prepare a distinctive dish, joghurtos fánkocskák. One of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

A barackos joghurt helyett lehet édesebb natúr joghurttal is készíteni. Ha nagyobbakat szeretnénk akkor használhatunk evőkanalat is, de akkor tovább kell sütni, hogy a közepe ne maradjon nyers. Joghurtos fánk recept többféle található, ami közös bennük, hogy gyorsan, könnyen elkészíthető.

Joghurtos fánkocskák is one of the most well liked of recent trending foods on earth. It’s simple, it is fast, it tastes delicious. It is enjoyed by millions daily. They are nice and they look fantastic. Joghurtos fánkocskák is something which I’ve loved my entire life.

To get started with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have joghurtos fánkocskák using 8 ingredients and 4 steps. Here is how you cook it.

The ingredients needed to make Joghurtos fánkocskák:

 1. Get 30 dkg of liszt.
 2. Make ready 1 csomag of sütőpor.
 3. Take 2 of tojás.
 4. Get 1 csomag of vaníliás cukor.
 5. Make ready of Pici só.
 6. Take 2 teáskanál of cukor.
 7. Make ready 2 db of joghurt.
 8. Get of Olaj a sütéshez.

Ezt a fánkot már vagy ezer éve kinéztem magamnak kedves barátnőmnél. Eredetileg az a koncepció, hogy a joghurtos doboz, amivel sütjük a süteményt, maga a mérce. Miután a joghurtot a tálba öntöttük, minden mást a poharával mérünk ki. Joghurtos, tejfölös műanyag pohár, vödrök, edények kézműves sajtok számára.

Instructions to make Joghurtos fánkocskák:

 1. A lisztet elkeverem a sütőporral, hozzá adom a többi hozzávalót, fakanállal jól kidolgozom, hogy nokedlijellegű tésztát kapjak..
 2. Forró olajba félkanálnyi adagokat teszek, mindkét oldalán aranysárgára sütöm..
 3. Szalvétára szedve a felesleges olaj lecsöpög..
 4. Porcukorral (vaníliás cukorral) megszórom. Lekvárt is adhatunk hozzá, vagy forró csokival meglocsolhatjuk. Jó étvágyat!.

A piros gyümölcs és a túrós, joghurtos krém remekül passzol ebben a látványos, ám hihetetlenül egyszerű tortában. A házi készítésű finomságot a sütő bekapcsolása nélkül prezentálhatod. ? ? ? A Fánkocskák elkészítési módja: összekever alapossan. Itt a Réteges joghurtos sajtos pogácsa receptjét olvashatod: hozzávalók, elkészítés módja. » Sajtos fánkocskák. A csodátlaos finomságok közül kiemelhető a Csokoládés-marcipános tekercs, a Banános-túrós kocka, a Mézes zserbó, a Piskótatekercses-joghurtos kocka, a Csokis-szilvakrémes szelet.

So that’s going to wrap it up for this exceptional food joghurtos fánkocskák recipe. Thanks so much for reading. I’m confident that you can make this at home. There’s gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Leave a Comment