Step-by-Step Guide to Prepare Any-night-of-the-week Joghurtos fánk

Joghurtos fánk. Fánkszezonban vagyunk. igaz, most nem a rendes fánkot sütöttem Mennyei Gyors joghurtos fánk recept! Pillekönnyű fánkok sültek ki minap a konyhámban. Egy finom Joghurtos fánk ebédre vagy vacsorára?

Step-by-Step Guide to Prepare Any-night-of-the-week Joghurtos fánk Joghurtos fánk recept többféle található, ami közös bennük, hogy gyorsan, könnyen elkészíthető. Farsangkor vagy bármikor amikor egy kis édességre vágyik az ember 😊. Egy kelesztés nélküli, finom fánk receptje.

it’s Brad, welcome to our recipe page. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, joghurtos fánk. It is one of my favorites food recipes. This time, I’m gonna make it a bit tasty. This will be really delicious.

Fánkszezonban vagyunk. igaz, most nem a rendes fánkot sütöttem Mennyei Gyors joghurtos fánk recept! Pillekönnyű fánkok sültek ki minap a konyhámban. Egy finom Joghurtos fánk ebédre vagy vacsorára?

Joghurtos fánk is one of the most popular of recent trending foods in the world. It is appreciated by millions daily. It is easy, it’s quick, it tastes yummy. They are nice and they look wonderful. Joghurtos fánk is something which I’ve loved my whole life.

To get started with this particular recipe, we must prepare a few ingredients. You can have joghurtos fánk using 11 ingredients and 4 steps. Here is how you can achieve that.

The ingredients needed to make Joghurtos fánk:

 1. Make ready 2 db of tojás.
 2. Prepare 250 g of natúr joghurt.
 3. Take 20 g of vaníliás cukor.
 4. Take 300 g of liszt.
 5. Take 12 g of sütőpor.
 6. Take 1 ek of vanília aroma (nem kötelező).
 7. Take szükség szerint of étolaj (kisütéshez).
 8. Get of Beleforgatni bevonatnak (Nem kötelező, de isteni).
 9. Take 2 ek of porcukor.
 10. Make ready ízlés szerint of vaníliás cukor (1-2 csomag).
 11. Get 0,5 tk of fahéj.

Villámgyors finomság, aminek kinézete az ördögpirulához, állaga és íze azonban inkább a hagyományos kelt fánkhoz hasonló. A tojásokat összekeverjük a joghurttal, majd belerakjuk a vaníliás cukrot. Beletesszük a lisztet, amibe belekeverjük a sütőport. Az egészet simára keverjük, fakanállal vagy robotgép segítségével.

Steps to make Joghurtos fánk:

 1. A tojást, joghurtot és vaníliás cukrot összekeverjük. (Fakanállal szoktam az egészet)..
 2. Lisztben elkeverjük a sütőport és hozzáadjuk a “masszához” a vanília aromával ha használunk. Csomómentesre kavarjuk..
 3. Forró olajba kanalazzuk őket, kis lángon készre sütjük..
 4. A bevonathoz ha csinálunk összekeverjük a hozzávalókat és melegen megforgatjuk benne a fánkokat..

Ma valami nagyon gyors ebédet szerettem volna készíteni, viszont szerettem volna kipróbálni életemben először a sáfrányt. Így valami olyan hozzávalót kerestem, amivel tökéletesen. Tegnap a barátnőmnél ettem ezt a finomságot, megkaptam a receptet is és ma már ki is próbáltam. A tojást és a fánk egyéb hozzávalóit egy keverőtálba tesszük és csomómentesre keverjük. Először a nedves hozzávalókat rakjuk a tálba, majd folyamatos kevergetés. Egyszerű a tészta és az elkészítése is.

So that’s going to wrap this up for this special food joghurtos fánk recipe. Thanks so much for your time. I’m sure that you will make this at home. There’s gonna be interesting food in home recipes coming up. Don’t forget to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Leave a Comment